Over Geertje van der Rijt

In alles wat ik doe probeer ik zo veel mogelijk de facilitator te zijn. Mijn ervaring is dat mensen het beste leren wanneer ze zich betrokken voelen en ervaren dat ze invloed hebben op hun eigen leerproces.

Na 5 jaar voornamelijk workshops gemaakt te hebben voor kinderen, ga ik de workshops nu richten op volwassenen. Het presenteren van evenementen blijf ik wel doen voor alle leeftijden.

Ik heb ontzettend veel mogen leren van kinderen. Vooral elke keer met verwondering, in het moment naar het leven te kijken. Dit en nog veel meer zal ik meenemen in het ontwikkelen van nieuwe workshops. Ik merk dat volwassenen en ik zelf ook, door de jaren (op bepaalde gebieden) weer in een veilige schulp kruipen, waardoor ontwikkeling en persoonlijke groei blokkeren en blokkades groeien. Hier liggen veel interessante stukken, die ik graag met jullie wil ontdekken. Ga je mee op reis?

‘Geertje Serveert’ staat voor wat ik u te bieden heb. Een palet aan verschillende kleuren en mogelijkheden. Ik maak workshops voor volwassenen en faciliteer ze. Wilt u of met een groep elkaar eens op een andere manier ontmoeten? Door het inzetten van muziek, theater of media leren we onszelf en elkaar op een creatieve wijze (opnieuw) kennen en worden verborgen talenten zichtbaar gemaakt.

Al mijn workshops of presentaties worden op maat gemaakt. Door samen te overleggen, proberen we de vraag helder te krijgen waar de behoefte ligt en hoe deze creatief te uiten in het onderzoeken, creëren en reflecteren. Wordt het één workshop of presentatie of een traject.