presentatie-zangPresentatie

Van 2010 t/m 2016 werkte ik als presentatrice bij het Wijktheater in Den Bosch. Een bijzonder mooi initiatief van Buurtbinders, met als doel mensen uit de wijk met elkaar te verbinden, in contact te brengen met kunst en cultuur en voor talent een podium te bieden. Mijn functie als presentatrice bij het Wijktheater was heel divers. Van het programma samenstellen en deze in goede banen leiden tot het enthousiasmeren van het publiek en hen betrekken bij het podium en het begeleiden en coachen van artiesten.

Met veel plezier host ik muziekevenementen. Zoals hier tijdens de Singer Songwriter Sundays in poppodium de Pul.

Naast het Wijktheater en muziekevenementen, presenteer ik ook bedrijfsevenementen en congressen. Hieronder een impressie van mijn presentatie tijdens het Congres voor Duurzaam Ondernemen van het Klimaatplein.
Presentatie: Geertje van der Rijt (eigenaar Geertje Serveert) Sprekers: Rob van der Rijt (eigenaar Klimaatplein) en prinses Laurentien (oprichter en directeur Missing Chapter Foundation)

Presentatie Congres Duurzaam Ondernemen

Presentatie tijdens de finale van het filmfestival van het Udens College in theater Markant.


Presentatie zangGeertje straalt en is zelfverzekerd op een podium. Ze boeit het
publiek door de regie te houden en heeft oog voor de artiesten.
FrisĀ en energiek!


Zang

Van kinds af aan zing ik. Ik heb in verschillende bandjes gezongen en treed met verschillende muzikanten op. Van jazz en pop covers tot eigen werk. Het mooiste ook hier weer is, om het publiek erbij te betrekken of een podium te geven.

 
Tijdens een repetitie met muzikant Harrie van Grinsven.